town
town-1
town-2
town-3

Finn Rooms & Apartments


Aivan Tampereen keskustassa sijaitsevista huoneistoista on 300 metriä Tampereen Rautatieasemalle ja vain 50 metriä Hämeenkadulle, joka on kaupungin pääkatu. Tämä kätevä itsepalvelumajoitus tarjoaa lisäksi ilmaisen Wi-Fin ja pesukoneen.

Kaikkiin Finn Apartmentsin huoneistoihin kuuluu hyvin varusteltu keittiö sähköhellalla, kuten myös mukavat sohvat ja satelliitti-tv. Jokaisessa huoneistossa on kylpyhuone suihkulla.

Huoneistoista on vain viiden minuutin kävelymatka moniin ravintoloihin, kauppoihin ja kahviloihin. Tavaratalo Stockmann löytyy vain 160 metrin päästä ja kauppakeskus Koskikeskus sijaitsee noin 500 metriä huoneistoista. Koskipuistoon on 300 metriä ja Särkänniemen huvipuistoon 2 km. Tampereen Yliopisto on alle 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Tärkeää tietoa: Huomaa, että sisäänkirjaus tapahtuu Mango Hotellissa, joka sijaitsee 2 km päässä asunnoista (Hatanpään Puistokuja 36, 33900 Tampere). Mikäli saavutte muulloin kuin sisäänkirjautumisaikana, olkaa hyvä ja ilmoittakaa siitä etukäteen. Huomatkaa myös, että saapuminen sisäänkirjautumisaikojen ulkopuolella vaatii lisämaksun.